FAQ | Heb je vragen over borderranden?

Algemeen

Heb je vragen over de borderranden of heb je advies nodig? Wij helpen je met alle plezier! Per slot van rekening kan een gesprek zomaar voor heldere inzichten zorgen en krijg jij alle antwoorden plus altijd nog wat tips extra.

De kantopsluiting is in drie hoogtes leverbaar en kunnen in iedere vorm worden toegepast. De rand kan gelijk met het maaiveld worden geplaatst of erboven om een opstand te creëren. Als je twijfelt over welk product je moet kiezen, beschrijf dan wat je gaat doen en welke materialen je van elkaar gescheiden wilt houden. Neem contact met ons op – we zijn je graag van dienst.

Via onze webshop kun je de borderranden en GEOpinnen eenvoudig bestellen.

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 24 21 34 46, dan bespreken we de voorwaarden samen.

Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

 

 

Levering en betaling:

We verzenden in de meeste gevallen binnen 2-3 werkdagen na betaling. Heb de borderranden sneller nodig? Neem contact met ons op en wij kijken graag voor jou wat mogelijk is.

U kunt de bestelling plaatsen via de webshop en deze voldoen via IDeal of Bancontact. Betaling via overschrijving op basis van een pro forma factuur is ook mogelijk.

De GEOborders worden met postpakketten naar uw huisadres verzonden. Een track en trace nummer ontvangt u zodra de bestelling klaar ligt voor transport.

Plaatsing / installatie:

Nee, in de meeste gevallen niet. De borderranden plaats je direct op de geëgaliseerde ondergrond.

Voor de montage heeft u een (rubberen) hamer, een snoeischaar of kniptang en een meetlint nodig. Het is voldoende om de borderranden van tevoren te rangschikken en ze vervolgens vast te maken met de GEOpin.

Per afboording van 1 meter adviseren wij voor rechte stukken 3-4 grondpennen. Voor rondingen heeft u 4-5 grondpennen nodig per meter. Deze dient u zelf mee te bestellen in de webshop.